PONIEDZIAŁEK 16/11

Śniadanie:                 Bułeczka z żółtym serkiem i pomidorkiem. Herbata

II Śniadanie:             Gruszka

Obiadek:                     Zupa zacierkowa

Kasza gryczana, Gulasz wieprzowo – warzywny, Surówka z białej kapusty, Kompot

Podwieczorek:           Bułeczka orkiszowa z masłem,kiełbaska krakowska,warzywko. Herbatka

II Podwieczorek:       owoc

 

WTOREK 17/11

Śniadanie:                   pieczywo mieszane, masełko, szynka drobiowa , warzywko herbatka malinowa

II Śniadanie:              banan

Obiadek:                      Zupa szczawiowa z ziemniakami

Pierogi z mięsem z indyka, Fasolka na ciepło, Kompot

Podwieczorek:             Ryż z truskawkami. Herbatka owocowa

II Podwieczorek:         chrupki kukurydziane i soczek z jabłka b/c

 

ŚRODA 18/11

Śniadanie:                 pieczywo mieszane, masełko, ser biały, talerz warzyw, herbatka

II Śniadanie:             owoce sezonowe

Obiadek:                     Rosół z makaronem

Ziemniaki, Polędwiczki drobiowe, Surówka z marchwi, Kompot

Podwieczorek:           kanapeczki z wędlinka drobiową ,sałata i pomidor. Herbatka

II Podwieczorek:       wafelki ryżowe

 

CZWARTEK 19/11

Śniadanie:                 płatki razowe z mlekiem ,masełko, bułeczka grahamka z miodem, warzywa, herbatka

II Śniadanie:             pestki słonecznika

Obiadek:                     Zupa pomidorowa z makaronem

                                    Kopytka z sosem warzywnym z kabaczkiem, Surówka z ogórka kiszonego, Kompot

Podwieczorek:           Makaron razowy z musem jabłkowym. Herbata owocowa

II Podwieczorek:      sok z marchwi

 

PIĄTEK 20/11

Śniadanie:                 pieczywo mieszane, masełko, pasta jajeczna ze szczypiorkiem, kakao, herbatka

II Śniadanie:             chrupiące warzywka

Obiadek:                     Barszcz czerwony z ziemniakami

Ziemniaki, Ryba panierowana, Kalafior z masełkiem, Kompot

Podwieczorek:           ciasto drożdżowe z masełkiem, herbatka

II Podwieczorek:       owoc

 

Magdalena Anna Dobaj – Zerek

mgr inż. Technologii Żywności i Dietetyk

 

 

 

 

Zapraszamy do kontaktu i zapisu !!! 

 

REKRUTACJA TRWA

691 -825- 159